Prijzen

Prijzenkast Ultra League

1e Prijs: Voetbalreis voor 2 personen naar FC Barcelona t.w.v. € 749

De allerbeste voetbalcoach van het seizoen 18/19 krijgt een unieke prijs. Hij/zij mag zich verheugen op een wedstrijdbezoek bij FC Barcelona. Met een wedstrijdkaart, vlucht en hotel is deze prijs voor iedere voetballiefhebber de ultieme droom!


2e Prijs: Wedstrijdbezoek Schalke 04 voor 2 personen t.w.v. € 250

De tweede prijs liegt er niet om! Een uniek bezoek aan Die Königsblauen, in één van de grootste stadions van Duitsland. Met een bezoek aan Schalke 04 mag de Runner-up van het seizoen 18/19 zich opmaken voor een mooie pot voetbal.


3e Prijs: Waardebon voetbal webshop t.w.v. € 100

De derde prijs binnen de Ultra League mag zich opmaken voor een leuke aankoop op een voetbal webshop. Zie jij jezelf al helemaal lopen in je eigen clubkleuren, schrijf je dan snel in!


4e Prijs: Waardebon voetbal webshop t.w.v. € 75

De Ultra League prijst ook de nummer vier. Deze verdient namelijk ook een waardebon van €75, die volledig naar eigen keuze besteed mag worden.


5e Prijs: Google Chromecast t.w.v. € 39

Voor de nummer vijf van de competitie biedt Ultra Eleven de volgende prijs. Ben jij buiten de absolute top gevallen, maar heb je toch verdomd veel verstand ervan? Dan mag jij je prijzen met een Google Chromecast. Allicht het proberen waard dus!


Weekwinnaar

Elke weekwinnaar mag zich verheugen op een gratis zilver pakket voor het seizoen 2019/2020. Zo verzeker jij je dus van nog een jaar kans op prijzen. Wordt je zelfs twee of meer keer weekwinnaar? Dan prolongeren wij jou pakket gewoon naar GOUD. Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in.


Prijzenkast Ultra Cup

Ultra Cup 1: FIFA 19 t.w.v. € 64,99

Ben jij de winnaar van de eerste Ultra Cup? Dan mag jij je klaarmaken voor de meest gewilde game voor elke voetbalfan. FIFA 19 ligt namelijk klaar voor de winnaar en omdat iedereen mee mag doen aan deze eerste cup, zou ik snel een team gaan samenstellen!


Ultra Cup 2: Voetbalwedstrijd Nederlands Elftal t.w.v. € 60

Ben jij de winnaar van de tweede Ultra Cup? Dan mag jij samen met jou voetbalvriend of vriendin een wedstrijd bezoeken van de Oranje Leeuwen. Voor slechts €2,00 maak je kans hierop of verzeker je van de tweede Ultra Cup via het zilver of goud pakket.


Ultra Cup 3: JBL Flip 3 luidspreker t.w.v. € 79

In de laatste Ultra Cup beloont Ultra Eleven de winnaar met een JBL speaker. Voor €2,00 maak je kans hierop of kies voor zekerheid en koop het GOUD pakket.


Prijzen Subpoule

Aangeboden Subpoule

Onder de Subpoules worden er verschillende competities aangeboden door Ultra Eleven in samenwerking met een bedrijf. Het bedrijf bied een prijs en vergroot jouw kans op nog meer prijzen. Daarnaast mag je er zoveel meedoen als je wilt!


Laatste Nieuws