Ultra Cup

Ultra Cup

De Ultra Cup wordt dit seizoen drie keer gespeeld. Alle deelnemers die meedoen met de Ultra Cup maken op basis van de score bij de eerste speelronde kans om bij de beste 32 te horen, waarmee je je plaatst voor het knock-out systeem. Daarna worden deze beste 32 teams willekeurig tegen elkaar geloot en per speelronde verdwijnt de helft wekelijks via het knock-out systeem!
Wanneer jij meer punten pakt in de speelronde dan jouw tegenstander ben jij door. Zo zal er acht weken lang geloot, gespeeld en uitgeschakeld worden. Ben jij een echte periodekampioen? Doe dan snel mee, want het eerste bekertoernooi is voor elke deelnemer GRATIS bij inschrijving. Ongeacht welk pakket jij kiest.


Hoe doe ik mee?

Net als bij de Ultra League kent de Ultra Cup dezelfde richtlijnen. Je stelt jouw Ultra Eleven op en houdt rekening met de budgetbeperking van €28.500.000 en de beperking van één speler per club. Ook hier werkt elke coach in de opstelling 1-3-4-3, waardoor elke deelnemer een gelijk aantal keepers, verdedigers, middenvelder en aanvallers in zijn Ultra Eleven heeft. Ook wordt er een aanvoerder gekozen. Deze aanvoerder is niet verwisselbaar in de Ultra Cup.
In tegenstelling tot de Ultra League kent de Ultra Cup geen opties tot wisselen. Let goed op welke aanvoerder je kiest, want bij een gelijke score gaat degene met de meeste aanvoerderspunten door.

Wanneer?

Ultra Cup 1: Speelronde 1-8
Ultra Cup 2: Speelronde 10-18
Ultra Cup 3: Speelronde 19-27


Tijd om te spelen

Met onder andere kans op een JBL Flip 3 luidspreker is de Ultra Cup wederom een mooie mogelijkheid tot het winnen van prijzen. Geen zin om opnieuw te puzzelen? Geen probleem, met de simpele ‘herhaal mijn opstelling’ knop kun je overal hetzelfde team gebruiken. Wil je slechts enkele wissels doorvoeren, dan kan je dit ook doen vanuit deze herhaal optie.


Laatste Nieuws