Ultra League

Ultra League

De Ultra League is de competitie waarin alle coaches samenkomen om de strijd aan te gaan. Met onder andere kans op een voetbalreis voor 2 personen naar FC Barcelona is dít de meest spannende competitie. Daarnaast maak je elke week kans op een prijs en worden er maar liefst 39 prijzen uitgedeeld komend seizoen. Benieuwd naar de overige prijzen? Kijk dan snel voor de overige prijzen.


Hoe doe ik mee?

Nadat je een pakket hebt gekozen, kun je invulling geven aan jouw Ultra Eleven. Stel de beste elf samen en maak keuzes in clubs en spelers. Met de beperking van één speler per club en de budgetbeperking van €28.500.000 zal jouw coaching talent het verschil gaan maken. Elke coach werkt in de opstelling 1-3-4-3, waardoor elke deelnemer een gelijk aantal keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers in zijn Ultra Eleven heeft. Ook kies je één aanvoerder. Deze aanvoerder levert jou wekelijks dubbele punten op en kan je vrijblijvend wisselen binnen jouw team.

Transfers

Daarnaast heb je slechts drie of vier wissels voor een heel seizoen vanuit jouw pakket, waardoor jouw keuzes nog belangrijker worden! De vierde wissel kun je ontvangen bij het goud pakket. Je kunt extra transfers het hele jaar kopen in het spel. Bij Ultra Eleven mag je de wissels door héél het seizoen uitvoeren.


Tijd om te spelen

Doen jouw spelers het week in week uit geweldig, maak je dan maar klaar voor een fantastische prijs. Vergeet ook zeker niet verder te kijken naar de Ultra Cup en de Subpoules, want een echte voetbalkenner bewijst zich in elke league. Kies hier jouw pakket!


Laatste Nieuws